måndag 23 augusti 2010


NUET är bäst!!!Vilken helt fantastisk morgon vi har här idag!!!
Precis det här vädret skulle jag vilja ha alla månader. Hög härligt klar luft. Sol och blå himmel.
Framförallt: vindstilla. När det är så här får jag en riktig lyckokänsla i kroppen. Vi köpte det här huset 9 augusti 2004 och bland de första dagarna när jag åkte upp hit var det precis som det är idag. Jag kom in i det tomma huset som jag tyckte var som en DRÖM. Solen sken in genom de höga fönstren som jag bara älskade.Den stora trädgården var full av fruktträd. Åkeröträdet dignade av stora enormt goda äpplen. Det är min känsla av det hela och det ger en enorm LYCKOKÄNSLA när jag får tillbaka den såna här dagar.
MIN känsla ja.... andra människor såg det på ett helt annat sätt.... FÖRSKRÄCKLIGT renoveringsobjekt med HUR MYCKET JOBB SOM HELST. Mängder av väggar som skulle rivas, tak som skulle höjas, sågspån kilovis som skulle ramla ner och förstöra... alla golv som skulle ut och nya som skulle in..... fönster som skulle bytas... Vilken tur att vi alla ser på saker på olika sätt! Visst har det varit helt sjukt mycket jobb dom här åren. Helt galet sjukt med jobb, men nu när utbygget är färdigt kan vi faktiskt se ljuset i tunneln.


Och det viktigaste måste väl vara KÄNSLAN, eller hur.Här är murningen nu när den är klar. Våra närstående som följer bloggen har frågat hur det blev. Jag trodde jag visat det tidigare men tydligen inte. Så här har ni nu en bild.

Nu är det faktiskt bara resten kvar;))

Igår kom Stina hem från Vence. Vilket grymt armband hon hade köpt!!!
Exakt samma färg på pärlorna som på blusen som jag visade igår. Grymt snyggt var det. Men hon fick bara tag på ett enda, så vi kan inte sälja nåt. Hoppas jag får några fler när vi åker!
Hanna hade ju några halsband med sig också. Jag hade tänkt visa dom här men vi hann inte ens hänga upp och prismärka dom innan dom såldes liggandes på disken.... inte konstigt för det är verkligen läckra grejer!Koftdax är det snart. Älskar tiden innan det är dax för vinterjackorna. Jag är ingen "stängainitjockjacka" människa. Gillar inte alls att paketera in mig själv i tunga vinterkläder. Nej, tacka vet jag att gå med öppen jacka eller bara koftor.

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA låt det här bli en underbart lååååång höst som räcker kanske till slutet av november. Ibland kan det ju faktiskt vara så. Förresten, jag tror det var på årets julmarknad, sista helgen i nov. då gick jag i kortärmade nya Mollyklänningen som kom prick då. Håller vi tummarna kanske det kan bli en FAVORITIREPRIS...

GILLAR NI PAJ?????

På lördag blir det pajbuffé här. Alltså matpajer.

Dom serveras från kl 11.00. Sallad, bröd och hur mycket paj du orkar äta. Tre olika sorter. 99:-.

Toppen om det är någon som vet med sig att ni tänker er hit och vill förboka. Då har vi liiiite pejling på hur mycket som kan gå åt. Vi sätter upp tält ute om det blir regn. Annars är det THE GARDEN som gäller. ADAM och SANDRA är kockarna för dagen.

Och dom kan det dom gör - det vet vi ju;)

Nu ska jag göra en annons, på återhörande folks!

Eva

1 kommentar:

Nena Schönberg sa...

Fina bilder :D Gillar armbandet ! !