måndag 8 augusti 2011


.
Vilken inspiration:)))))))))))))


Käraste vänner.

Jag tror jag måste svimma! Jag har fått sån inspiration idag att jag nästan spricker. Först alla fantastiskt fina Mollykläder. Många "Smultrongårdenmåsten".... om ni förstår vad jag menar.

Sen rusade vi iväg för att hinna vara inne på Mathildes i 5 minuter.

VILKEN BUTIK. Hjälp säger jag bara! Bland den finaste jag sett. Måste i alla fall hålla sig till en av Sveriges finaste butiker. Ojojoj! Klart jag förstått att den var fin - men inte SÅ fin.

Verkligen glad att vi äntligen hann dit. En massa annat hann vi också;) Vi hann på Zara så Hanna fick köpa kläder till sin kompis som får barn snart. Sen var vi på Örtagården och smaskade i oss vegetarisk buffé. Underbart gott!


Sen gick vi och skulle köpa nån tidning till kvällen. Man fick filmen Chocolate med Tove tidningen. Klart vi köpte den! Blir femte gången jag ser filmen. En av favoriterna, kul:)

Så nu är det bara att hoppa in i duschen och sen kasta sig ner i den här härliga sängen. Vi bor på Hotel Stureplan. Tro dock inte att såna lantisar som oss äntrar Stureplan en sån här kväll. Nej minsann, smågodis och film, det gillar vi;)

Natti,
Eva & Hanna

1 kommentar:

Sofia sa...

Mathilde ÄR en helt underbar butik man vill liksom ha aaaallllllltttt där. Hade gärna varit med och smygkikat med er idag!