onsdag 31 augusti 2011

Dagens OUTFIT på Smultris;)


Sen nybygget gjordes och fönstren sattes in har jag velat ha girlanger där.
Och nu blev det verklighet!

Härligt stora läckra kottar. Passar bra nu när de facto är att hösten faktiskt är här.
Bara att gilla läget vältra sig i all färgprakt och härliga dofter som kommer med hösten. Solen lyser in genom fönstren här nu och det är makalöst fint.

Stor läcker ljuskrona, maffig som bara den. Vi har klätt den med kvistar från Sia som är otroligt naturtrogna. Kronan kostar 1 245:-.


Nyponkvistarna är från Sia, kostar 85:-.

Nu stundar Formexmässan. Den mässan då vi butiker skall göra alla inköp som skall finnas i våra butiker fram till jul. Sen kommer nästa mässa i januari och det skall finnas till september, precis som nu.

Jag har ALDRIG fått så vansinnigt mycket reklam från företag som vill att man skall handla. Så vidrigt fula saker att jag bara häpnar, uäää usch och fy och blä!

Ok, smaken är som baken så det finns säkerligen ställen dom passar på - inget som säger att min smak är bäst på nåt vis - men här passar det inte. Helt ärligt fattar jag inte hur mycket gräsligt det finns. Och helt ärligt fattar jag inte varför vi butiker nu ÖVERÖSES med reklam. Hur mycket som helst - på mejl och i postlådan. Tiderna är jobbiga det vet jag men det här var nåt alldeles i hästväg!

Nu håller jag tummarna att mässan i år bjuder på en massa härligt som vi vill skall komma till Smultris. Vi har dock redan fått in MASSOR av nytt. Hur skoj som helst att fixa till allt:))

Finfina Mollykläder kom igår också.

Nu ska jag stryka nytvättade dukar. Rent & Fräscht, det gillar vi! Kanske Schyffert & Lindströms nästa bok, istället för Ljust & Fräscht;)

Kram på er!
Eva


Inga kommentarer: