måndag 29 augusti 2011

Till Dig BÄSTA MÅRTEN


TACK snälla Mårten för att du gjort allt möjligt.

För att du som ingen annan lyssnat och gjorde det alla andra sa var omöjligt.

Vi bor i ett hus som är precis som vi tänkt oss tack vare dig.

Jag har ofta tänkt på det - vilken tur att vi träffade just dig.

Det kändes som om du bodde i min hjärna och visste precis hur jag menade. Jag som har svårt att förklara mig. Men du, du visste precis och bara gjorde. Så bra att jag ofta hoppade jämfota av lycka.

Som när du gjorde staketet till Smultrongården, fixade en öppning hur lätt som helst. Fast många sa att det var omöjligt. Den urläckra kornischen du gjorde till tjejerna - helt makalös!

Jag är så otroligt tacksam att jag sa det till dig så många gånger; Mårten, du är bara BÄST. Men det var jag tvungen att säga, du var ju bäst. Jag tror att du tog det till dig också och blev glad, det kändes så. Du var en snickare i världsklass. Fixade precis ALLT.

Varför skriva ner det på min blogg där människor läser som inte har en aning om vem du är?

Du är värd att få en egen dag i cyberspace. Helst ännu fler förstås.... och det är det minsta jag kan göra för dig. Om du vet vad som händer här på jorden nu, så ser du det här och jag hoppas du är stolt. Det skall du vara!!

Jag är rädd att du inte fick så mycket cred för det du gjorde. Du kanske inte såg ut som prototypen för en hantverkare i världsklass. Men vi som fick möjligheten att se ditt makalösa jobb vet hur det var. Du var i en klass för sig själv. Ingen var som du.

Jag är så oerhört tacksam Mårten för att du gjorde vårt hus till det hus jag alltid velat bo i. Jag kommer att vara dig tacksam så länge jag lever.

Man ska väl säga Vila i frid, men jag tror inte du vill vila. Ha frid kanske, men inte vila. Om det finns hus där du är nu kommer dom att bli riktigt uppfräschade. Om det inte finns det hittar du säkert på nåt annat att snickra och fixa till. Hoppas att du har det riktigt, riktigt bra.
Att inte ha dig att vänta på känns helt overkligt för oss.

TACK ÄLSKADE BÄSTA MÅRTEN

Vi saknar dig så.


2 kommentarer:

AnnaSC sa...

Ja fint har han gjort hos er. Det ska gudarna veta!

Låter tragiskt. <3

Anonym sa...

Vad fint du skrev till någon som varit betydelsefull för dig.
Kram på dig...Cilla.