fredag 5 augusti 2011

Det var ett sånt där "rysarmoment...."Ni vet, när man ser nåt som är så läckert att man får tuppskinn på hela kroppen. Haha, det låter ju lite halvsjukt (eller hel??) men det är så det är. För mig i alla fall.

Så var det när jag fick syn på det här "Pippi Långstrump" bordet. Jisses vad läckert! MEN det passar inte i vårt kök.

Nr 1: för litet.
Nr 2. För "shabby" och knasig färg.

Men jag var bara tvungen att ha det. Skulle passa ypperligt i växthuset/uterummet som vi ännu inte har;) Tänkte helt enkelt sätta undan det till bättre tider....


Fram m såpa och vatten. Borsta och skura. Mums vad gott det luktade!
Kunde inte släppa att jag ville se det användas redan nu...
Så jag släpade ut en massa pryttlar från butiken och tro´t eller ej men in gick bordet:))
Skam den som ger sig......


Fikabordet blev lite mer överskådligt. Gjorde ju inget!

Har ju lovat klädbilder den här veckan. Måste ju hålla det som lovas...
Hanna i Haustklänning. Löjligt om jag återigen tjatar om att långklänningar är ursköna, så det låter jag minsann bli;) 30% på rean nu.

Tror jag berättat det innan - kommer inte riktigt ihåg... men vi har tagit in en del väskor i skinnimitation. Riktigt schyssta sådana. Den här snyggingen kostar 695:-.

Fredag = icke öppen dag. Och trots att det ALLTID finns mängder att göra m butiken lägger jag nog ner det idag. Kan väl inte hålla mig utan gör väl nåt ändå kan jag tro.

Har varit ute o tagit reda på massor av skräp på morgonen. Och vattnat förstås. Försöker ju få gräset att växa. Måste nog komplettera med färdigt gräs och lägga kring de nylagda stenarna.

Oj, kom på att jag missat visat det, vi har ju lagt en stengång ner till butiken. Jaja, får "pimpa" färdigt så visar jag sen! Måste ju vara grönt o fint tills nästa bokfotning. Och även om man tyckte den låg långt fram så är det snart dax, jisses!

Tror det blir en god bok i skuggan nån timme och tar vara på det najsiga vädret:)

Ha en skön fredag du också!
Kramar
Eva

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Nämen du...såå fint bord alltså, förstår att du köpte det, du hade ångrat dig annars..passar ju såå bra där till allt go fika !!
Ha det gott
Kraaam Anette

rosenälvorna sa...

Mycket läckert och snyggt bord! Christina

KNORKAN sa...

Så fint bord.