torsdag 25 augusti 2011

Hur har DU det?

Hoppas att just DU som läser det här nu har det bra:) Att du njuter lika mycket som jag av den härliga "förkänningen" av hösten. Hösten är fantastisk tycker jag. Passar mig perfekt, jag som bara älskar färger. Härligt mörkgröna gräsmattor, färgade löv, makalöst mustigt härligt färgsprakande grönsaker. Det är väl bland det allra bästa - att ha möjligheten att få skörda grödor. Det är väl ett mirakel i sig. Väl värt spaltmeter att skriva om. För mig fick det gärna alltid vara höst.


I dag har vi haft turen att ha nya godingar här i butiken. En liten gullig Stina som blev fullkomligt till sig när det dök upp en vovve. En vovve som till råga på allt var rätt mycket större än hon själv. Men hon var en tuffing och gick rätt på och pussade vovven.
Snacka om att man möter många godingar på jobbet;)


Ni som har oss på fb har redan sett denna gobit. Ujuj, farligt god kaka kan jag lova. Kommer direkt att läggas till Smultris fikalista;)


Gammal goding tillbaka - äppelkaka - lika välkommen som alltid - lika god som alltid.

Nu ska jag strax glida ner i soffan. Har ju sagt det mååånga gånger nu, men jag vet inte när jag satt där sist.... Alltid är det nåt. Nyss är vi hemkomna från Fabians upptakt till åk 7. Trevligt att träffas, föräldrar och barn. Dom skall kampera ihop i 3 år nu. Bäst att ha det skoj då;)

Jag har pratat med fotograf Magdalena idag också. Hon är ju på G hit och skall fota till vårt kafferep. Skoj!

Sen planerar vi nästa fotning. I Frankrike. Känns inte riktigt sant men så är det. Får fjärilar i magen när jag tänker på det. Gissa om man kan få fina bilder där - ojoj. Jag lovar att delge er!

Nu måste jag verkligen slita mig om jag skall kunna glida ner bland soffkuddarna idag.
Torsdagskram till er!
Eva

Inga kommentarer: