onsdag 23 juni 2010Är det möjligt???

Att vi får njuta av alla fina sommarängsblommor till midsommar???Igår kväll (läs natt...) när jag var ute o sprang så blommade precis alla som alltid brukar vara utblommade just till midsommar. Men i år ser det helt otroligt nog ut som om dom kommer att finnas kvar. Sååå fint!!!Då ska jag plocka en stor bukett och ha på bordet, härligt!Tror ni vi har tur???Vi svenskar är ju verkligen inte bortskämda med värme & sol under denna högtid.

Har vi tur i år tror ni? Åååh, vad jag önskar. I år önskar jag det EXTRA MYCKET! Vi behöver ju det, få umgås med våra vänner i solen, snäääällla!! Vill så gärna njuta av jordgubbarna & glassen i värme... vi ska spela brännboll också så man kan ju bara ÖNSKA:))


Jag vill verkligen inte ens tänka ordet FLEECE denna dag.....Veckans VaraÄr den här fina ljuslyktan med slipat glas. Jag glömde mäta den men den är rätt stor, 20-25 cm.Kostar nu 175:- ord. 225:-.

Många har fyndat den idag men det kommer att räcka både till i morgon och på lördag.
Visar en bild på sänghimlen som vi satt upp sist i Vence.

Jag blev verkligen hur nöjd som helst!!


Ni kan ju fatta själv när man har legat i en bäddsoffa som man "ramlar ur", så omöjlig att sova i så vi sovit på golvet istället, haha. Så plötsligt har man både säng & sänghimmel - LYX!
Det bästa med att titta på den här bilden är att jag inte får fjärilar i magen och vill dit nu direkt...


Så är det ju ALLTID annars. Nej minsann, nu får alla våra gäster vi hyr ut till njuta av en av världens vackraste platser. Jag har precis bokat så vi får åka i september. När alla turister gjort sitt och det inte är dunderhett. Och jag längtar verkligen inte dit, för nu har vi ju världens bästa sommar här!!I morgon ska jag försöka fota lite av våra nya leveranser. Har ju fått lite påfyllning. Lite skojsiga saker.


Blev lite trött på mig själv... jag hade ju spanat in mig på dom här burkarna till nya caféet, men tror ni jag hann med?? Icke sa nicke, vi fick inte jätte många - så jag borde hängt med... för plötsligt var dom SLUTTTT! Rätt åt mig när jag tror att jag kan vänta hur länge som helst.

Oj, det blev ett "blandat bandat" inlägg den här gången... mixmatch om man säger så.

Ha det gott hörrni i sommarvärmen,

Kramar Eva

1 kommentar:

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Jag önskar dig en bra midsommarhelg med BRA väder, för det SKA det bli!!!
Carin i norr