tisdag 29 juni 2010


Inspiration av stora format


Det får man verkligen när man är ute på inredningsjobb, hur kul som helst:))Egentligen ska jag ju inte alls hålla på med sånt, min mor blir galen när jag säger att jag ska iväg, hon tycker liksom att jag har fullt ändå. Och självklart håller jag med henne. Men man måste ju få göra sånt som är TOKROLIGT eller hur!?? Jag bara ÄLSKAR ju att SKRIVA!!

Igår var vi till huset ovan och fotade. Snacka om att man blir inspirerad!!

Som i våras när jag höll på med växthusjobben. Blev ju halvt biten av att få odla. Min snälla pappa byggde faktiskt något slags plastskydd till tomater så jag ska fota så får ni se hur fint det växer nu.

Det här måste väl vara det optimala boendet, eller hur?

Underbart rött hus med vita knutar precis vid vattnet, härligt!!


Jag lovade att fota lite av midsommarmaten, så här kommer det.

Adams tjej, gulliga Sandra, hon hade bakat Rosa Hjärtmaränger. Hur fina som helst!!!

Gissa om jag blev glad.... hon hade med sig dom urfina glasen som det stod "Smultrongården" på också. Jisses vilken överraskning. Vi blev hur glada som helst.

Sen hade våra gäster med sig helt underbara böcker och god choklad. Man kunde tro att nån fyllde år... kära nån! Jag är ju ingen spritdrickare, men är det nåt jag gillar så är det Mojito.

SS=Snälla Simon hade en härligt god vit rom med sig. Jag smakade bara liiite och gjorde inga mojitos på midsommar. Det får vänta till någon ny varm dag i bersån... Rom är en sån god smak tycker jag. Kakor o karameller med rom i. Sen säljer vi ju en blåbärssylt med rom, HELT grym att ha på morron gröten.
Gjorde Lindas bullar också. Sen hon gav oss dom den kalla dagen i vintras, har jag bakat dom otaliga gånger kan jag lova. Alltid lika uppskattat!Här är Sandras jätte gulliga maränger. Hade nästan önskat att jag inte bjudit på dom utan haft kvar dom som lite dekoration nu... Men, men SLUT var ordet.
Här är den cole slow som jag gjorde. Ser faktiskt bra mycket smaskigare ut än den bild jag googlade fram...

Hade jag inte en Smultrongård och en blogg om vad som händer på denna lilla gård, då är jag övertygad om att min blogg vore en

BAK OCH MATBLOGGTjing på er, nu måste jag ut och vattna och snygga till här.


I morgon hoppas vi ju på nya besökande till vår lilla butik;))

Kram på er och njut av vääärldens bästa sommarväder

2 kommentarer:

A House With A View sa...

Oj vilken härlig blogg du har!! Vilket superfint hus vid sjön, fin veranda! Marängerna går inte av för hackor!! Gissar att de smakade mums:)

Kramizar aka

Nattmia sa...

Vilket hus!! Och vilket läge.. Underbart.. Där hade man ju inte tackat nej att bo..

Så gott det såg ut med cole slow och hjärtmaränger :-P

Kram Mia