fredag 11 juni 2010

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Här har vi då skolavslutningen i Axbergs kyrka. Våran lilla lustigkurre till son har dom senaste gångerna spelat gitarr..??! Han har aldrig gått på gitarrkurs och vi är TYVÄRR ingen musikalisk familj. Hade önskat att vi var såna som tog fram gitarren eller nån satt sig vid pianot och man sjöng och hade urkul när släkten träffades. Så är tyvärr inte fallet. Men kul har vi ändå...
Han har tydligen fått för sig att han ska införa nån sorts musikalitet i familjen så då tackar vi förstås för det:))
Strax efter jag tog bilden var jag tvungen att åka hem:((
Adam meddelade nämligen kvällen innan att han fick åka hem från sitt firande till sin tjej i nästan 40 graders feber... Hanna som jobbar med mig har legat i samma sak i 3 dagar så det var bara att spotta upp sig och inse att man inte kunde ligga på latsidan. Helena var ledig igår för hennes äldsta kille gick utan 9:an.
Men jag har ju varit på avslutningar sen 1994 så om det fick bli en kortare variant i år var väl inte hela världen. Missade dock mina favoriter, Den blomstertid och I denna ljuva sommartid.
Ska spela dom på spotify nu så jag får min sommar dos! Det måste man ha!!

Glada sommarbarn, Fabbes skjorta har åkt av och kepsen på. Redo för lek under ett låååångt sommarlov - härligt! Jag gillar att ha mina barn hemma:))

Igår fick vi helt UNDERBARA plåtaskar med blommor på. Och urfina rosa kuddar med fransk text. Fotar och visar senare. Idag har jag massor med pappers (tråk) jobb att göra men jag ska försöka hinna med att sommarfixa i köket. Blev så sugen att inhadla det nya som kom! Får väl se om det hinns med.

Eller så kanske jag rationaliserar bort lite pappersgöra och fixar istället, hehe.... risken finns...

I morgon hörrni har vi båda Helenorna här plus Hanna och jag själv. Så då LOVAR vi att ni inte ska behöva stå i kö och vänta om det skulle komma många besökare. Och kommer det inte så många ska vi packa upp en massa som kommit - så vi har nog att göra ändå:))

Men för er som vill ha klädexpertråd så är det verkligen läge att få det i morgon.

Ha en skön fredag nu alla, innan jag börjar med alla papper ska jag plocka in en ny syrénbukett. Min favoritsyssla så länge det går!

Sommarkramar från mig


Inga kommentarer: