torsdag 17 juni 2010

He did it again:)))


Paff är verkligen rätt ord när maken kommer hem med den här gruppen idag.

Han berättade att han köpt en gammal grupp men har inte hämtat den på typ 2 månader... kunde väl ALDRIG ana att det var en sån grupp jag gått och suktat efter - kul kul! Tog kortet prick nu, som ni ser hänger mattan på tork. Har ju lite noja o vill ha rent överallt när vi har nåt på G.


Fyller man 4 år ska det ju vara snyggt, eller hur!Hann med att skura golvet i ett rum idag, hoppas jag hinner med dom andra fem i morron bitti...Vet ni - jag har totalt missat att fota idag igen.... sorry, här är fullt drag från arla till midnatt:) skoj som sjutton har vi!

Idag har ju Helena Skrutteruttan varit här. Det är sååååå kul när hon är här!!!

Hon älskar ju verkligen kläder och det märks! Jag älskar att omge mig med människor som är entusiastiska och brinner för nåt. Det ger energi till omgivningen, smittar av sig - hääärligt!!
I morron har vi KALAS - kuuuuuuul!! Det fränaste är väl att det kommer att komma en massa folk som inte ens har en aning om det, haha!
Och jag undrar just vem det blir som vi ringer o berättar att den har vunnit presentkort. Spännande värre. Jag slutade faktiskt alldeles nyss jobba, tror jag ska sätta mig framför tv:n, det var väldigt länge sen. Är det nåt man vill se??
En liten Leila hade ju suttit fint, får se vad man kan zappa fram.
Kramkram
Eva

1 kommentar:

Skrutteruttan sa...

Och jag tycker om att vara hos ER!!!!Kramis