tisdag 15 juni 2010

Nu firar vi rejält:)))


Har kollat med revisorn nu och han har okejat mitt förslag. Lika bra att fråga, man vet faktiskt aldrig vad som händer annars...

Det innebär:

Vi lottar ut 2 st presentkort (ett fredag och ett lördag) på 500:- till alla som handlar för 500:-.

Plus att vi lottar ut 2 st presentkort med 1.000:- i vinst till den som handlar för 1.000:-.

Vi drar vinnaren direkt efter stängning och meddelar omgående under kvällen.

För att det inte ska bli några tokigheter med onsdags och torsdags kunder gör vi så att dom som kommer på onsdag är med i fredagens dragning och dom som kommer på torsdag är med i lördagens dragning. Självklart förutsatt att man kvalificerar sig till lott;)

Vi kommer förstås ha en massa andra extra grejer också men det här är det stora som jag verkligen vill berätta om.

Bilden på sängen ovan är från vårt mittenrum på nedervåningen. Tänk vad olikt det är nu! Det är taget för exakt fyra år sedan.

Ser dock rätt mysigt ut att krypa upp i sängen...


Här har vi caférummet plus att man ser in i mellanrummet på övervåningen. När vi får utbyggnaden klar kommer vi att passa på att tömma rummen när vi gör en del ändringar så att alla golven målas och färg bättras på här och var. Åååh, jag kan knappt vänta tills det sker!!!!!Nu är förberedelsernas tid - igen, haha! Har fått en stor lev. med Green Gate som ska packas upp. Sommarfräscht och kul!

Kom nu ihåg ni som känner för det - kl 18.00 i morgon börjar vår lilla enkla modevisning där man kan bli inspirerad av olika kombisar. Hör av dig om du vill komma. Tar inte så lång tid;)Tjing på er!
Eva

Inga kommentarer: