lördag 6 mars 2010

Hej hej allihopa!
Ett litet snabbt inlägg från mig, Hanna, har varit lite dåligt med det från mig på sista tiden. Mamma skrev för några timmar sen men jag ville bara säga hej och visa lite grejer! Har inte varit ute på Smultris sen i lördags eftersom jag gått i skolan hela veckan. Måste säga att jag fick en smärre chock när jag kom ut idag och att jag verkligen saknar att vara här! Ohh vad mycket nytt vi fått och vad fantastikst fint det är!! Massa ljusa vårfärger, hur mycket har man inte saknat pastell färger?! Måste säga att det är lite skönt nu när allt murrigt är över...
Kolla till exempel på den lilla ljusblå väckarklockan, så fruktansvärt söt. Den finns även i ljusrosa. Nu önskar jag att jag bodde i min lilla lägenhet, den ljusrosa skull passa perfekt där.


Sen när jag kommer in ser jag att CC jacket, 181, kommit hem från Odd Molly. Har ni någonsin sett en snyggare skinnjacka!? Så sjukt snygg!! Det finns dock ett stort MEN, priset... 13 495 kr. Inte direkt den optimala för en student men oj oj oj vad snygg den är och skön, vilket skinn!


Fantastikst foder.

Under har jag en ny tunika från I Say, 489 kr. Jag har storlek Small. På jackan har jag ett.


Blusen upptill och hjärtat på skinnjackan. Ser ut som jag har dubbelhaka men men thats life!

Bak på jackan. Ja,ni kanske förstår vad jag menar när jag säger att den är sjukt snygg!?

Kan meddela att det hittils går bra i skolan, peppar peppar... Jag trivs mycket bra! Har tenta om lite mindre än två veckor (som vi nu i veckan fick 400 sidor till att läsa till, HELT SJUKT! Planering, något lärarna hört talas om?? Tydligen inte...) och ett PM som ska in i veckan med presentation nästa vecka så det är endel att stå in men så länge man trivs så funkar det mycket bra med skola och jobb :)
Jag pratade med Humanity igår, i början av nästa vecka kommer en stor leverans! Den "vanliga" mellanlängden, de nya med kristaller som jag visat tidigare och sen har vi tagit hem de enkla också så nu blir det lite påfyllning, mycket efterlängtad sådan! Visar när de kommer!
Nya pricka träskor har kommit från Calou, ni kommer dö så snyga dom är! Mamma får visa imorrn.

Nej, nu måste jag springa ut. Glöm inte att mamma gjorde ett inlägg lite tidigare. Kramar!

Inga kommentarer: