fredag 7 april 2017

SlottsweekendOhlala det här ser väl läckert ut..... 

här blir det allt bra trevligt att vara i morgon. Vi är nämligen på väg på en liten slottsweekend. Najs som bara den. Kamrater från Gävle dyker upp så vi får dessutom eminent sällskap. SÅHÄR såg det ut när vi fick denna fina slottsgåva. Det var Hanna som var hemma på besök från Stockholm och tackade för hon fått bo här, det var ju väldigt snällt men det är ju liksom hennes hem också.... Vi har ju haft så himla kul i hop dom åren hon bott hemma som vuxen så det har ju inte varit någon börda, tvärtom. När jag såg det på morgonen så sprutade tårarna. Sen fortsatte det hela dan. Jag grät väl en sisådär 35 ggr den lördagen. Förändringar behövs och även om man inte tycker dom är jättelajbans blir det säkerligen bra ändå och rensa tårkanalerna behövs, eller hur;) 

Dock inte nog med det.... ikväll skall vi ut på hemligt uppdrag med en 55-åring som inte har en aning om destination. Vi är alla lika spända på vad det blir eftersom ingen varit där redan. Förstås vet vi som fixat vad det är;) 

Men det slutar inte där.... joggingtur och arbetsbytespass väntas hos kamrat Lena innan kvällens uppdrag tar vid. Baaaara en massa skojsigt alltså. Hur kul vore det inte om jag visste vad ni alla skulle göra, väldigt skoj faktiskt!! 

Ta hand om er, kram kram

Inga kommentarer: