torsdag 22 juli 2010

Det tuffar långsamt framåt med bilderna....


Lika långsamt som för ångbåten S/S Varpen.....

Vi har blivit lovade priohjälp i morgon med våra bilder och det hoppas och tror vi på!

Det är riktigt hett i Molly-Grytan nu... Fick in 447:an i vitt igen, dom gick ju nästan slut förra veckan. Fick in nya igår och nu finns det typ 4 kvar tror jag.

Jag har fått mängder av frågor på klänningen jag satt ut i förrgår. Kul att det inte bara var jag som gillade den!!

Bilden ovan är tagen från mina svärföräldrars hus.

Dom bor så makalöst vackert att det är helt otroligt. Det klart bästa är, som också är helt obetalbart, är bastun. Jag har lovordat den förr och gör det igen.

Den vedeldade bastun som man ser ut över vattnet när man sitter i. Jag är nämligen en riktigt vass bastare. Tror nästan att jag skulle kunna ställa upp i en bastutävling, haha! Basta och dyka i plurret, BÄST I TEST!!! På vintern är det snörullning, NICE!!


Som vanligt drog vi iväg till vår favoritantikaffär: Hårga Antik.

Som vanligt "hemdragandes med en massa gammalt skit"... Bland annat den här urläckra lådan (tycker jag) och tro´t eller ej, men när jätte gänget skulle köpa pizza då passade den utmärkt att användas. Kul att alla mina belackare får se att "det gamla skitet" är fantastiskt bra också;))

Vi köpte en kanon fin liten kommod också. Med utsirad roskrans på dörren. Åååh vad jag önskade att den stod i Smultrongården nu! Dessvärre dröjer det. Vi åkte i vår lilla minibil till Hälsingland. Vi var ju bara fem i bilen den här gången så då passade vi på att åka litet.

Jag varnade och sa att vi kanske skulle hitta nåt, men men ingen lyssnade. Har i alla fall köpt den, får väl se hur den hittar hit...

Tjingtjong!

Nu är det dags för mitt prisade SvtPlay igen, hur bra är det egentligen???

Nattinatti på Er

Eva


Inga kommentarer: