tisdag 27 december 2016
God fortsättning

Vilka sköna dagar vi haft och fortfarande har. Lars har semester idag så vi chillar vidare för i  morgon är det jobb och allt är som vanligt igen. På agendan idag står en lång skön promenad sen in mot staden och leverans av liten katt. Adam hade deras Leopold med sig hit dan innan julafton och när husse åkte hem stannade missen kvar. Men nu är det dags för hemgång. Det gick bättre den här gången med kattsyskonen än i somras. Det är bra för ibland behöver vi ju ha dom ihop. 

Tar med stooora blommor också som stadsbarnen fick i sina adventskalendrar (ja, första gången någonsin "kidsen" fick kalendrar - av mig skall sägas, mormor har gjort när dom varit små) och som behöver planteras. Lite meckigt med sånt i stan jämfört med landet, här går man bara ut och fixar men där blir det jordigt och bökigt så fort man rör sig känns det som. 

Nyårsmaten hoppas jag vi skall få koll på idag också. Hanna och jag fixar ihop och vi har ju som intresse att fixa happenings så det blir skoj. 

Igår tog vi bort bordet som stått och endast blivit använt en handfull gånger i vardagsrummet.
Möbler från butiken togs in och det blev en riktigt mysig hörna i rummet men kanske byts den lilla soffan ut mot den något större som står uppe i kaféet. Det som nu stör rummet är den så makalöst fula kaminen, Hugo,  som på något vis måste bort. Helt vidrig är den. Vet i sjutton hur enkelt det är dock....

Prick nu skrapade en kvinna i min ålder 500 000:- på triss. Alltså finns det nåt bättre än glada människor, tänk vad glädje smittar! Man blir ju bara hur glad som helst för hennes skull. 
Önskar er en glädjefull och fin fortsättning på dessa mellandagar. 
Kram, kram
Eva

Inga kommentarer: