tisdag 17 januari 2017


Hejsan,

Vad tycker du om avslut?
Jag är inte jättebra avsked och avslut. Inga som helst problem om man är trött och less på något och man avslutar på grund av det. 
Nu var det så att jag var inte alls trött på Smultrongårdens butik i Wadköping och inte less heller.
Jag har ju själv inte varit mycket i den eftersom vi haft stora butiken på landet. Men dom gånger jag varit där har jag älskat det. Såååå fin lokal det är. Med blommande liten täppa och söta soffor och med utsikt över vattnet och båtarna som går förbi. Lilleputtetåget hörde man från lekparken också.
En helt magiskt söt liten butikslokal. 
Men den är ju öppen 6-7 dagar i veckan och det är ju det passet vi ville ifrån och då är det ju omöjligt att ha den kvar. 

Jag har absolut inte funnit mig i situationen att vara utan butik utan har rätt jobbigt med det kan jag berätta. Det är och har varit väldigt mycket jobb fortfarande, inventering, bokföring, mängder att ta reda på.... och det kommer att fortsätta ett tag till. Och visst, det håller mig i farten men saknaden är stor. MEN man kan inte både äta äpplet och ha det kvar. Familjen och det sociala livet skall vara i fokus resten av livet. Och hur långt det blir vet man ju aldrig. Så hoppas jag SJÄLVKLART på en liten öppning av Smultrongården över Mors Dag och lite i sommar. Men det blir ju inte alls på samma sätt som att jobba 52 helger om året. Det blir helt enkelt a little piece of cake;)

Igår gjorde Lena och jag ett dunderjobb kan jag lova!!!
Började 8.45 och jag var hemma 20.15. Hann med att dammsuga, städa undan julen och göra paj hemma hos henne också. Härligt! Jag fortsätter hos henne på fredag eftersom vi körde mina grejer så länge igår. Nu snart skall jag bära och packa bilen full. Igen. Jag kännser mig som en gipsy som flyttar runt på grejer HELA TIDEN. Nu skall bilen bli så full att jag önskar jag får in fönsterskydd, men inte ens så tunna små saker kanske funkar.... Upp till Stockholm går lasset. Nej, jag lämnar inte Smultris och flyttar till huvudstaden, hehe.... Annat på G;)

Så i morgon bär det av på Formex. Sååååå kul. Längtar efter det varje säsong. Big L O V E. 

Ovan ser ni bild från underbara trädgården i Wadköping. 
Sen bild från butiken när vi var nästan färdiga, tji fick vi, allt det små var huuuur mycket som helst.... 
Vi åkte och utnyttjade våra Smarta kuponger på Reiduns kafé. Hemgjord soppa och bakat bröd. Supergott! Så kaffe å kaka efter, men eftersom jag inte dricker kaffe var det förstås Lenas. 
På eftermiddagen blev vi hungriga igen och stannade vi Jeremiabagarna och inhandlade kalasgoda mackor. Bra energi till fortsättningen av bärandet och kånkandet.
Sen ser ni slutresultatet. 
Blänkandet rent och snyggt. 
Vääääldigt tomt och lite sorgligt.
Men "life goes on" och nu packar vi som sagt igen;)

Allt gott till dig denna extremgråa dag. 
Bäst att ladda med peppande musik i bilen. 
Kram
Eva

2 kommentarer:

Annika sa...

Hahahaha! Tänk att jag sitter och ler och skrattar när jag läser ditt inlägg. Det är få förunnat att få till det så roligt, positivt och lättsamt. Trots allt jobb som jag förstår du lägger ner så dansar du fram i livet! Underbart Eva!

Kram och ha så skoj på Formex och Stockholm.
Annika

smultrongården sa...

Men Tack snälla du <3