tisdag 3 januari 2017

Hej på er

Kikar in efter en händelserik dag. 
Jobb med Vence som sagt på förmiddagen. 


Lyckades boka in en resa med kamrat i slutet av januari. Kul, kul!! 
Jag kände att jag måste (hehe) ner å fixa till gästerna som skulle långhyra. Alla ursäkter att resa känns ok;) Resan kostade från början 299 och 599 men blev 1230:- per person med väsktillägg som gjorde att vi istället tog nån flex go biljett tror jag det hette. HUR billigt kan det bli att flyga!?? 

Inte nog med det, vi har tjänat ungefär 8 000:- också bara så där.
Vi har nämligen bestämt att vi skall ha en träningsvecka och ni vet ju vad såna kostar. 
I och med att vi fixar vår egen träning och är coacher åt varann så har vi alltså tillsammans tjänat in en sisådär 16.000:-. Ni kan ju fatta hur vi omvandlar det; vi kan resa till Vence 6 ggr bägge två för dom intjänade slantarna. Och eftersom det är träningsresa så "äter" vi bara vatten och sparar även in en massa där. 

Alltså hur bra får det bli???? Vi känner oss så oerhört ekonomiska och sparsamma. 

På tal om sparsam, är man det tycker jag man skall passa på att springa ut och handla nu. 
Alltså vilka reor det är. Heeeelt galet. Hanna shoppade upp sig ordentligt idag kan jag lova. Vi spenderade några timmar på MQ. All min tidigare samlade tid på MQ genom livet tror jag dubblades bara på denna dagen. Det slutade med att när vi kom till bilen hade vi ingen nyckel och mycket riktigt när vi vandrat tillbaka hela långa vägen visade det sig att den var just på.... vårt nya hem, MQ. 
Har faktiskt lätt huvudvärk nu, händer väldigt sällan, men jag menar, timtal i samma butik det sätter sina spår....

Sov gott &vakna torrt;)
Kram

2 kommentarer:

Anna Svensson Crona sa...

hahaha har du huvudvärk efter några timmar i en butik då har du valt FEL butik <3 lovar. Vet en jag kunde gå i under många timmar o mådde aldrig så bra som efter de timmarna <3 Undrar vilken?
Kram AnnaSC

smultrongården sa...

Hahaha Anna, ja det har du rätt i!!!! Verkligen valt fel butik.... Men det är inte min grej, instängd med läskigt ljus som ögonen blir helt matta av. Jaja, så är det. Jag kommer hur som helst inte att åka tillbaka snart;))
Kram